HomeWTF?!Joy weet het niet meer "Mijn vriend is superknap, maar bakt er...

Joy weet het niet meer “Mijn vriend is superknap, maar bakt er niets van en is in 2 minuten klaar”

De Britse krant Daily Star heeft een rubriekje in de krant genaamd ‘Jane’. Deze Jane kun je een beetje vergelijken met de voormalige rubrieken van de Breakout en de Hitkrant. Elke week beantwoord ze vragen van de lezers, om ze te helpen met hun problemen in het leven. 

Saai in bed

Deze week staat in het teken van een vrouw die helemaal klaar is met de saaiheid van haar man. Hij is knap, behulpzaam en lief, maar waardeloos tussen de lakens.

De vrouw vergelijkt hem zelfs tegenover Jane met een natte vis. “Hij beweegt totaal niet en hij steekt er geen energie in. Hij pakt enkel een dosis glijmiddel en dan is het na 2 minuten klaar.” Ze vervolgd “Hij streelt me niet, er is geen massage en al helemaal niets om mij in de stemming te brengen.

Soms wordt de vrouw er helemaal gek van, waardoor ze zelf wat speelgoed erbij pakt en dit gebruikt voor zijn neus.

‘Geen pret in bed’

Haar vriend vindt het niet kunnen dat ze hem zo uitdaagt met de speeltjes. Hij noemt haar daarom ‘walgelijk’ en een ‘aandachtvrager’.

In het begin dacht ze dat het de spanningen waren, maar inmiddels weet ze beter. “Laatst gingen we op romantisch weekend, dit was net zo romantisch als een weekendje griep.” 

Jane vindt dat de dame het allemaal niet zo lastig moet maken. Ze kan hem immers vertellen hoe ze het wil hebben. Als de man dan nog niet over de brug komt, dan moet ze een nieuwe partner zoeken. “Verspil je tijd niet, als jullie de vonk niet delen, dan is dat eenmaal zo.”

Meer van dit: