HomeTelevisieLLDL-kijkers gaan los om nachtelijke dans van Ankie en Gerard

LLDL-kijkers gaan los om nachtelijke dans van Ankie en Gerard

Bij Lang leve de liefde zijn we inmiddels van alles gewend. In de meeste gevallen gaat het om spraakmakende gevallen en zien we weinig liefde voorbijkomen. Toch zijn er ook uitzonderingen.

Deze week zien we Ankie en Gerard. De romantiek spat er al snel vanaf en beide lijken dolgelukkig met elkaar. Heerlijke beelden om te zien en kijkers gaan dan ook los om het stel.

Ankie en Gerard

Ankie en Gerard zijn een match made in heaven. De twee zijn inmiddels al op leeftijd en waren allebei wel weer toe aan een beetje liefde. Ze meldde zich daarom aan voor Lang leve de liefde. Spijt hebben ze er niet van, want al snel hebben ze het reuzegezellig met elkaar.

Dansend gaan ze door het huis, op de gekste momenten. Zo kiezen ze voor een nachtelijke dans die bij veel mensen de tongen los maakt.

Daarnaast koken ze samen en maken ze samen muziek. Het lijkt er op dat dit stel voor elkaar gemaakt is en dat ze beide iemand nodig hebben die ze aanvult.

Een leuke match

In bed duurt het ook niet lang voor er gekust wordt. Beide lijken elkaar gevonden te hebben en het lijkt er niet op of ze elkaar laten gaan.

Ze dansen de hele dag de sterren van de hemel en lijken dolgelukkig met elkaar! Bekijk de beelden hieronder, maar kijk uit dat je er niet van smelt.

Meer van dit: