HomeTelevisieLang Leve de Liefde Jolanda probeert indruk te maken met verleidelijke dans...

Lang Leve de Liefde Jolanda probeert indruk te maken met verleidelijke dans (jumpstyle)

Stel je voor dat je uitgekozen wordt voor een date bij Lang leve de liefde. Je wil je in dit geval zo goed mogelijk op de kaart zetten. Niet alleen voor je date, maar ook voor televisiekijkend Nederland. Je wilt niet na je deelname ineens het gesprek op X worden. Toch zijn er enorm veel deelnemers die de camera’s helemaal vergeten. Dit tot grote hilariteit van de kijkers.

Jolanda en Vincent

Deze week kunnen we als kijkers kennismaken met Jolanda en Vincent. De eerste kennismaking verloopt gezellig en er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Als de gesprekken een beetje terug in de tijd gaan, dan komt er een talent van Jolanda naar boven. Jolanda blijkt namelijk een echte jumpstyler te zijn. Op het moment dat Jolanda vertelt over haar kwaliteiten, weet Vincent niet direct wat jumpstyle is. Dan kan Jolanda natuurlijk een filmpje op YouTube laten zien, maar ze kan het ook direct zelf even voor doen.

In haar Mickey Mouse pyjama geeft ze daarom gratis en voor niets een jumpstyle showtje aan Vincent. Bijzondere keuze om een man voor je te winnen, maar toch gaat ze ervoor.

Patrick jumpen VS Jolanda jumpen

Patrick Jumpen eat your heart out. Jolanda is namelijk een ware concurrente! Toch weet Vincent zelf niet zo goed wat hij ervan moet vinden.

Tijdens het jumpen kan hij nauwelijks zijn lach inhouden. Zelf is hij namelijk meer van het hakken en dan is jumpstyle natuurlijk voor ‘watjes’.

Vroeger met z’n allen

“Dit deden wij vroeger altijd met zijn allen, met heel onze vriendengroep, met twintig man of zo, allemaal in rijen staan en gingen we synchroon jumpen. Dat was een vette tijd!” vertelt Jolanda.

Vincent kan niks anders dan een diepe zucht uitlaten, hij is niet erg onder de indruk van de danspasjes van Jolanda, maar ze heeft er wel een heleboel kijkers mee aan het lachen weten te krijgen.

Wil je nou meer zien van Jolanda en of Vincent? Dan kan je hieronder het hele fragment van hun date bekijken. Let ook vooral op het fragmentje met de dartpijlen hahaha.

Meer van dit: