HomeTelevisieHet internet gaat helemaal los om hoeveel Red Bull LLDL deelnemer Giovanni...

Het internet gaat helemaal los om hoeveel Red Bull LLDL deelnemer Giovanni drinkt

Meedoen aan Lang Leve de Liefde is een soort van je hoofd op het hakblok leggen. Soms kom je goed uit de verf, maar soms kan het ook helemaal mis gaan. Kijkers zullen altijd een mening hebben en als je niet uitkijkt, beland je op websites als die van ons.

Red Bull drinken

Myrthe en Giovanni zitten al een tijdje samen in de Villa en hebben zelfs al de nacht doorgebracht. ‘S ochtends proberen ze elkaar wat beter te leren kennen en Giovanni is dan ook wel benieuwd wat Myrthe ’s ochtends drinkt.

Hij vraagt: “Drink jij ’s morgens meestal koffie of niet?” Myrthe is daar duidelijk in; ze drinkt helemaal geen koffie. Giovanni vindt dat wel fijn om te horen, want hij drinkt dat namelijk ook niet. Wél wijst hij naar zijn blikkie Red Bull en zegt: “Dat is mijn koffie.. Ik drink eigenlijk bijna niks anders.”

Veel te veel

Myrthe kijkt hem een beetje vertwijfeld aan en wil wel weten hoeveel blikjes Giovanni per dag drinkt. Voorzichtig antwoordt hij dat hij er ‘zeker wel 10 ofzo’ drinkt. Vervolgens zegt hij nogmaals dat hij eigenlijk niets anders drinkt dan het goudgele energydrankje.

Myrthe lijkt te beseffen wat hij nou eigenlijk zegt en vraagt voor de zekerheid nog een keer of hij écht alleen maar Red Bull drinkt.

Giovanni is duidelijk en zegt dat het zo is. Myrthe krijgt bijna een zenuwinzinking en vertelt hem de conclusie dat hij meer dan 60 suikerklontjes per dag naar binnen werkt.

Het internet gaat los

Het lijkt vandaag wel een beetje komkommertijd want het hele internet gaat los om hoeveel Red Bull Giovanni drinkt. Sites die nog nooit wat over Lang Leve de Liefde hebben geschreven, koppen ineens de vreemdste dingen over deze jongen.

Zo veel energydrank is niet goed voor je, maar we kennen vast allemaal wel iemand die minstens net zo gek op dit populaire drankje is.

Meer van dit: