HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelneemster Fabiënne deelt haar methode om snel in...

Lang Leve de Liefde deelneemster Fabiënne deelt haar methode om snel in slaap te vallen

Meedoen met Lang Leve de Liefde zorgt er tegenwoordig automatisch voor dat je een hoop aandacht krijgt. Je moet er gewoon voor zorgen dat je een klein beetje afwijkt van de norm en dan komen die fragmenten automatisch op televisie. Daar wordt het dan door honderdduizenden mensen gezien en vervolgens schrijven websites zoals de onze er over.

Meedoen voor de aandacht

Als je een hoop aandacht nodig hebt, dan is het lang niet zo’n slecht idee om jezelf op te geven voor Lang Leve de Liefde. Je kunt er je carrière kickstarten óf juist uit een dal trekken. Zo zagen we bijvoorbeeld TikTokker Laura, die een behoorlijk slaatje eruit heeft kunnen slaan.

Laura is inmiddels populairder dan ooit en dat is ook andere (wannabe) influencers opgevallen. Dit wil uiteraard niet zeggen dat de 19-jarige Fabiënne meedoet voor de aandacht, maar die krijgt ze wel. Fabienne is gematched aan Milan en dat lijkt nog best te klikken. Je kunt je alleen afvragen of ze beide op zoek zijn naar ware liefde of gewoon een avontuurtje.

Slapen

In het programma is het altijd een beetje een dingetje of de deelnemers samen gaan slapen. Fabiënne is er heel duidelijk in en wil niet samen slapen. Wel wil ze graag iets anders voordat ze gaat slapen en dat is een blik Red Bull. Milan staat daar een beetje van te kijken, want Red Bull is een drankje waar je juist energie van krijgt.

Fabiënne weet dat ook, maar heeft een unieke methode om alsnog snel in slaap te vallen. Na haar blikje Red Bull, neemt ze namelijk lekker een slaappilletje. Met die combinatie valt ze altijd heerlijk in slaap. Milan kan zijn oren niet geloven: “Je bent niet goed wijs”.

Meer van dit: