HomeTelevisieHeftige bedreiging in 'Mr Frank Visser doet Uitspraak': "Voor haar wil ik...

Heftige bedreiging in ‘Mr Frank Visser doet Uitspraak’: “Voor haar wil ik wel 60 uur schoffelen”

Ondanks dat de oudere mensen flink kunnen klagen over de jeugd van tegenwoordig, zien we bij ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak‘ toch vaak een andere kant. Elke week worden we weer verwend met een heerlijke burenruzie, waarbij je vrijwel nooit jongeren voorbij zien komen. Ook deze week was het weer flink raak. 

Auto’s parkeren

Olga en Teunie (78) wonen al jarenlang in dezelfde straat. Teunie is op leeftijd en vindt het dus heerlijk om heel de dag uit het raam te kijken om te zien wat er gebeurt.

Helaas wordt haar hobby momenteel beperkt door haar buurvrouw Olga. Olga heeft, tot grote ergernis van Teunie, namelijk een camper én een auto. Die staan volgens Teunie flink in het zicht: ”Ze nemen de halve straat in beslag!”. Olga is het daar niet mee eens en zegt dat ze de auto’s netjes voor haar eigen oprit en heg parkeert.

Ruziemaken

De ruzie is niet zomaar een ruzie meer. Olga vertelt namelijk dat ze bijna aangereden is door Teunie. Olga zelf is helemaal niet gewelddadig zegt ze en de agressiviteit komt vooral van Teunie haar kant.

Toch komt bij Olga al snel de aap uit de mauw: “Ik wil Teunie haar poten breken” en ‘Ik ga voor haar met liefde zestig uurtjes schoffelen!”. Deze woede komt vooral omdat Teunie haar middelvinger een keer heeft opgestoken naar Olga. Teunie daarentegen zegt dat vooral Olga de dreigementen maakt: “Olga heeft al zeker vijf keer gezegd dat ik dood moet”.

Camper weg of niet?

Erg veel drama dus om een auto en een camper, die geparkeerd staat in een parkeervak. Mr. Frank Visser heeft niet lang nodig om na te denken en geeft al snel aan dat Olga zich netjes aan de regels houdt. De camper en de auto mogen blijven staan, maar het gedrag van beide buurvrouwen mag zeker niet zo door blijven gaan.

De uitspraak van Frank Visser is daarom als volgt: ”Teuni heeft zich vastgebeten in een onrecht dat haar kennelijk jaren geleden is aangedaan.” Hij vervolgt: ”Dat uit zich nu in onaangenaam en klagerig gedrag tegen Olga en haar gezin. Daar moet ze mee ophouden en als ze zich wel met de buren bemoeit, moet ze 100 euro betalen per keer. En dat geldt andersom ook”.  

Teuni is het absoluut niet eens met de uitspraak van Meester Frank Visser. Wat moet ze nu de gehele dag doen, nu ze niet meer alle buren in de gaten kan houden vanachter haar raam? De beelden van de heerlijke burenruzie kun je hieronder zien.

Meer van dit: