HomeWTF?!First Dates-Ali legt uit waarom hij vrouwen voor een date laat betalen,...

First Dates-Ali legt uit waarom hij vrouwen voor een date laat betalen, staat zwaar voor paal

Het internet ontplofte een paar dagen geleden door toedoen van sloeber Ali. Hij verraste First Dates kijkers door de rekening van het etentje te overhandigen aan zijn date Aura. Nu legt hij uit waarom hij dat deed en Ali zet zichzelf nog harder voor paal

Rekening First Dates

Ali begon al niet lekker aan zijn liefdesavontuur. Ali komt van de straat in Utrecht en vindt het ook leuk om zo te praten. ‘Ja man, okee man, gaat goed man. Gekke patta’s man. Je weet toch?’ Elke zichzelf respecterende dame had Ali al na dertig seconden weggestuurd, maar Aura had geduld.

Aan het einde van het etentje komt natuurlijk de rekening. Ali wilde wel even kijken, maar had helemaal geen ‘doekoe’. Dat zat zogenaamd in zijn jas. Bovendien had hij ook getankt en was ‘skeer’. Aura stond perplex en wist niet wat ze hoorde. Helemaal toen Ali achteloos het gratis pepermuntje uit het bakje viste en aangaf dat het 2023 was, de tijd waarin een vrouw ook best kan betalen.

Ali is een loser

Het filmpje is helemaal viraal gegaan en Ali kent de behoefte om zijn kant van het verhaal uit te leggen. Wellicht had hij dat beter niet kunnen doen. Hij lult over een ‘chick‘, waarmee hij Aura bedoelt, uit Hilversum. ”Ze praat op een bepaalde manier, dat gaat niet matchen toch.”

Nee, Aura heeft een wat hoger niveau. Ali legt uit dat hij na afloop van het programma het volledige bedrag alsnog aan haar heeft gegeven. Helaas voor Ali is Aura ook live op TikTok bij Defano. Daar ontkracht ze alles wat hij zegt. ”Hij werd opgehaald door zijn vrienden en die moesten hem geld geven.”

En dan is er nog iets opmerkelijks, want Ali blijkt voorafgaand aan de date al aan de bar te hebben gezegd dat hij Aura wilde laten betalen. Toekomstige partners van Ali kunnen het beste twee keer nadenken 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Défano Holwijn (@defano.holwijn)

Meer van dit