HomeHumorFEBO Overvaller wordt zonder buit de zaak uit gemept met een bezem

FEBO Overvaller wordt zonder buit de zaak uit gemept met een bezem

De één studeert jaren voor een diploma en verdiend daarmee zijn of haar droombaan en de ander gaat ondernemen. Je moet vooral doen waar je goed in bent en daar zien we hier een prachtig voorbeeld van. De ene ondernemer probeert wat te jatten en de ander verdedigt zijn zaak. Heerlijk.

Ondernemen

Als ondernemer moet je voor je eigen geld zorgen. Normaal doe je dat dan op een legale en veilige manier maar je hebt er ook sukkeltjes bij die denken dat het ondernemend is als ze het geld van anderen afpakken. Zo ook dit helder licht dat een FEBO op het oog had om te beroven.

Veel verder dan het idee kwam hij helaas niet. Wanneer hij zijn overval in zet, is het de ondernemer die de gozer met een bezem zijn zaak uit slaat. Samen met een ander slaat hij er vakkundig op los en dat is genoeg om de overvaller de benen te laten nemen. Of hij uiteindelijk gepakt is, is niet duidelijk.

Mislukte overval

We zien veel vaker dat overvallen fout gaan en dat is uiterst vermakelijk. Stel je maar eens voor hoe het gesprek met zijn straat matties gaat als ze vragen hoe hij aan die blauwe plekken komt haha. Sowieso is een FEBO volgens mij niet perse een zaak waar je echt een buit kunt slaan want het lijkt me dat al het geld gewoon in die muur hangt?

Gelukkig voor ons heeft de frituur franchise de beelden van de mislukte overval online gezet. Met het online plaatsen is de video inmiddels al honderden duizenden keren bekeken. Nu maar hopen dat iemand het jochie herkent ;-). Check het vooral hier onder even

@lnternetgekkies Overval gaat fout 😂👌 #fyp #febo ♬ origineel geluid – internetgekkies

Meer van dit: