HomeGekkiesErik is dol op alle billetjes en dat maakt hij maar al...

Erik is dol op alle billetjes en dat maakt hij maar al te graag bespreekbaar

Sinds 5 september 2022 kunnen we op genieten van het programma Een Jaar Van Je Leven. Het is iedere werkdag om 18:20 te zien op SBS6 en 24/7 te volgen op livestreams. Na Big Brother en Utopia lijkt dit programma ook weer een hit te zijn. Zéker omdat er weer bijzondere typetjes aan meedoen!

Reality TV

Een Jaar Van Je Leven lijkt na Utopia nog niet helemaal de volgende hit te zijn op het gebied van reality TV. Dagelijks trekt het programma niet veel meer dan 200.000 kijkers en dat is veel te weinig voor een programma op SBS6 rond dit tijdstip.

Gelukkig kan het programma rekenen op bijzondere figuren die de aandacht een beetje vergroten voor het programma. Één van die bijzondere figuren is Erik. Een man die in zijn hoofd heeft te gaan winnen en verder gewoon puur zichzelf is. Het is misschien een aparte snuiter maar eerlijk is ‘ie wel.

Billetjes

In zo’n reality programma zijn de camera’s 24/7 op je gericht. Een beetje intimiteit of lichamelijke zelfliefde staat er al gauw goed op en om die reden gebeurt het niet zo veel. Het gebrek daaraan lijkt een beetje parten te spelen bij Erik. Hij is namelijk echt dol op alle billetjes om hem heen.

Zelfs de billetjes die helemaal geen billetjes zijn (volgens een andere deelnemer), zijn goed genoeg voor Erik. Hij geeft zijn ogen de kost en geniet zichtbaar van alle strakke leggings die de meiden dragen. Het is wel te hopen dat Erik binnenkort even zijn behoefte kan bevredigen want geen enkel billetje is veilig bij hem.

Meer van dit: