HomeShowgekkiesElise Schaap laat haar acteer-skills zien in gewaagde video

Elise Schaap laat haar acteer-skills zien in gewaagde video

Elise Schaap is misschien wel de beste actrice die we op dit moment in Nederland hebben. Met name haar rol als Danielle in Undercover, heeft voor veel lof gezorgd. Nu die serie is afgelopen, kunnen we sinds ze week kijken naar het prequel; Ferry. Ook in die serie zien we Elise schitteren in haar rol.

Ferry: de Serie

Heel erg veel mensen hebben op Ferry: de serie zitten wachten. Nu het eindelijk zover is, moet er natuurlijk flink wat promotie gemaakt worden. Die promotie kun je dan maken via Tiktok. Dat platform is namelijk erg goed in te spelen om wat ‘gratis’ views te genereren.

Elise Schaap heeft daarom haar account maar eens afgestoft, om zo wat aandacht voor de serie te krijgen. In een video, waarin ze er behoorlijk verleidelijk uitziet, laat ze zien hoe goed ze kan acteren. Zoals we allemaal wel weten spreekt Elise normaal gesproken niet met een Brabants accent, maar het is voor haar geen probleem om te switchen van accent.

Brabants accent

In de video gebruikt ze moeiteloos bijna alle accenten die we in Nederland kennen. Toch is het Brabants accent er flink ingebakken. Hier heb je nog een lijstje met Brabantse uitspraken die in de rest van Nederland niet gebruikt worden. Niet iedereen kon de video even goed waarderen. De gewaagde video van Elise haalde in twee dagen tijd meer dan 1 miljoen views via Tiktok. Goede reclame, hè.

@eliseschaap

Ik blijf nog ff door oefenen 😅🙈 #ferrydeserie #accenten #franklammers @Netflix Nederland & België

♬ origineel geluid – Elise Schaap