HomeHumorDe moeder van LLDL deelnemer Maaike gaat niet blij zijn met deze...

De moeder van LLDL deelnemer Maaike gaat niet blij zijn met deze beelden

Mee doen aan het programma Lang Leve de Liefde kan goed uitpakken of slecht. In het goede geval zet je jezelf niet voor schut en ontmoet je de liefde van je leven maar in het slechte geval eindig je op websites als deze. Ohja, en dan heb je ook nog een moeder die met trots naar je kijkt.

Op TV

Op televisie komen is leuk. Zeker als het in één van de populairste programma’s is en je ook echt wel wat schermtijd gaat krijgen. Waarschijnlijk ben je zo trots dat je iedereen verteld dat ze moeten kijken. Als je dan eenmaal meedoet, is het wel belangrijk dat je een beetje in de gaten houdt wat je zegt.

Nick heeft daar geen boodschap aan, die wil Maaike gewoon beter leren kennen. En gelijk heeft hij want hij heeft maar kort te tijd. Maaike en Nick doen namelijk mee aan de zogenaamde switchdate. Dat betekent dat ze allebei twee mensen kunnen leren kennen in dezelfde tijd. Geen tijd te verliezen dus en vragen wat je vragen kunt.

Vragen

Om een beetje gespreksstof op te waaien, is er een bakje met vragen. Nick vat er een kaartje uit en vraagt: “Liever ruig of teder tussen de lakens?” Waarop Maaike meteen lijkt te schrikken. Ze geeft aan: “Mijn kijkt dit, sorry mama!” Om vervolgens toch maar toe te geven dat ze liever wat ruiger aangepakt wil worden in bed.

Of er ook nog gehatseflatst gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Maaike lijkt goed door te hebben dat haar moeder mee kan kijken dus het lijkt onwaarschijnlijk. Een beetje gaan liggen wippen is prima maar natuurlijk best voor schut als je dat op nationale televisie gaat liggen doen. Bekijk het fragment hier onder.

Meer van dit