HomeWTF?!Kijkers van Lang Leve de Liefde zijn unaniem: 'Dit kan echt niet'

Kijkers van Lang Leve de Liefde zijn unaniem: ‘Dit kan echt niet’

Zoals de meeste mensen weten, moet je in het programma Lang Leve de Liefde zo’n 24 uur met een blind date opgeschept zitten. Het enige dat je met elkaar gemeen hebt, is het feit dat je allebei op televisie mee wilt doen aan een dergelijk programma. De rest moet je samen uit zoeken.

Ongemakkelijke momenten

Het komt meer dan regelmatig voor dat de deelname leidt tot één grote ongemakkelijke bedoeling. Niet voor niks schrijven we dan ook veelvuldig over fragmenten uit Lang Leve de Liefde. Wij, en jullie, genieten namelijk intens van de ongemakkelijkheid en schaamteloosheid van een ander.

Elke keer dat we denken dat het niet ongemakkelijker kan, komt er weer een nieuw fragment dat de boel overtreft. Ook nu weer, als Marco en Samantha samen in de jacuzzi belanden. Marco probeert het gesprek een beetje op gang te krijgen maar Samantha lijkt daar weinig kracht voor te hebben. Ze doet wel haar best maar het wil niet echt lukken.

Kijkers zijn unaniem

Het Facebook-kanaal van Lang Leve de Liefde gooide het fragment online en daar was te zien dat kijkers het allemaal met elkaar eens waren. Ze zien Marco die ontzettend zijn best doet, en Samantha die er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor is. Zeker wanneer Marco letterlijk vraagt om Samantha zich niet ongemakkelijk voelt, spat de ongemakkelijkheid eraf.

Als je na het lezen van dit artikel nog steeds niets beters te doen hebt, dan raad ik je aan om eens door de reacties van het filmpje te scrollen. Die zijn ook uiterst vermakelijk dit keer. Hoewel Samantha al onzeker oogt in het filmpje, zullen de reacties haar niet heel veel beter gaan doen. Achja… ze doet er zelf aan mee dus wie weet toveren de programmamakers weer wat sferen in elkaar.

Meer van dit