HomeGekkiesKijkers van De Alleskunner zien hoe deze dame een ijsblokje laat smelten

Kijkers van De Alleskunner zien hoe deze dame een ijsblokje laat smelten

De Alleskunner komt weer op tv en voor iedere aflevering hoort altijd een kleine teaser. Hoewel de aflevering nog niet eens is uitgezonden, kunnen we toch de prijs voor het meest opmerkelijke fragment van het jaar al wel weggeven. Wat een mens op televisie doet voor wat aandacht is toch ook bijzonder te noemen.

De Alleskunner

De naam van het programma zegt het eigenlijk al maar het is een programma waarbij mensen laten zien dat ze alles kunnen. In de meest uiteenlopende opdrachten nemen ze het tegen elkaar op en in dit geval ging dat dus om het laten smelten van een ijsblokje.

Wanneer je alle tegenspelers weg speelt, win je de prijs van een jaar lang gratis leven. Daar wordt dan 50.000 euro aan gekoppeld. Uiteraard een heerlijk bedrag om bij te schrijven maar de vraag is een beetje hoe ver je wilt gaan? Een ijsblokje smelten klinkt niet al te moeilijk maar er is niemand die zegt dat je hem in je broek moet kleinwrijven.

IJsblokje laten smelten

Wanneer het aankomt op het laten smelten van een ijsblokje, is het inderdaad slim om hem op warme plekken van je lichaam te wrijven. Handen, mond, oksels maar ook het kruis zijn plekken waar je dat ijsklontje weg kunt werken.

Een enkeling van de deelnemers bedenkt zich dat het kruis vast en zeker de beste optie is en gaat er voor. Wat volgt zijn wat oncharmante beelden maar de meest opmerkelijke is toch wel van deze dame die het blokje heftig heen en weer staat te smeren tussen haar benen. Nu maar hopen dat ze het allemaal niet voor niks deed…

Meer van dit: