HomeHumorFirst Dates deelnemer Jady heeft geen geld om te betalen, verzint vreemdste...

First Dates deelnemer Jady heeft geen geld om te betalen, verzint vreemdste excuus ooit

In het televisieprogramma First Dates komen allerlei soorten mensen voorbij, wat het interessant maakt om te bekijken. Soms hebben de deelnemers een goede klik en plannen ze een tweede date, maar andere keren is er geen vonk te bespeuren. Het programma staat bekend om hilarische en ongemakkelijke fragmenten.

Geen vonk

In het geval van Jady en Lars was de date niet erg succesvol. Kijkers vinden Jady erg onsympathiek en dat begon al bij de kennismaking. Jady vond Lars’ naam niet leuk en tijdens het diner had ze vragen over zijn persoonlijke hygiëne. Vreemd wel maar goed, ieder zijn ding.

Ze geeft aan dat ze 2 tot 3 keer per dag onder de douche stapt en vind het raar dat Lars dat niet doet. De kijkers in de comments hebben er ook een mening over: “Heeft ze hyperhidrose en nog een contract met laag tarief bij de energieleverancier ofzo? Meerdere keren per dag douchen…. Koekoek 🤪”.

Geen geld

Toen de rekening kwam, vond Jady dat Lars moest betalen omdat vrouwen meer moeite doen om er goed uit te zien. Zo had ze het over make-up en mooie kleding. Ook kwam ze met het argument dat vrouwen kinderen moeten baren. Ze vond dat de man om die reden wel kon betalen. Lars was stomverbaasd om dit excuus en ook de kijkers adviseerden hem om snel te vertrekken.

Meer van dit: