HomeGekkiesJe gaat niet geloven wat deze gozer in Een Jaar Van Je...

Je gaat niet geloven wat deze gozer in Een Jaar Van Je Leven zit te eten

Normaliter schrijven we niet over dit programma maar nu gebeurde er iets wat ik toch echt niet kan laten liggen. Een gozer in Een Jaar Van Je Leven zit namelijk een heerlijk crackertje te eten met de meest ranzige combi die je je maar voor kunt stellen.

Een Jaar Van Je Leven

We hebben er nog niet echt aandacht aan besteed op dit platform maar wat we nu zagen kunnen we helaas niet negeren. Het programma is niet perse populair maar als je streken uithaalt zoals deze gozer dan kun je erop rekenen dat je wordt bekeken. Ook op sociale media gaat het fragment inmiddels viraal.

Het programma is een soort van Utopia 2.0. Het is een programma waarin 40 onbekende Nederlanders zichzelf een jaar lang hebben afgesloten van de buitenwereld. Wie er na 365 dagen nog steeds in het huis zit, wint een geldprijs. Hoe minder mensen er overgebleven zijn, hoe groter die geldprijs is.

Crackers eten

Het SBS6 programma trekt niet veel meer dan 200.000 kijkers maar wie weet zorgt dit fragment voor wat aandacht. Een gozer zit namelijk een crackertje met vruchtenhagel te eten. Op zich is dat niet heel gek maar omdat de boter op is, heeft hij wat anders verzonnen als plaklaag. Hij komt met een combi van curry en vruchtenhagel op een droge cracker. Hij begint zelfverzekerd te eten maar na elke hap spuugt hij het weer half uit.

Zijn medekandidaat kan ook zijn ogen niet geloven en de kijkers van het programma walgen van de combi. Natuurlijk eet iedereen wel eens iets wat niet bij elkaar lijkt te passen maar dit? Strooi het dan gewoon los in je mond en neem een hapje van de cracker. Ken je nog andere combinaties die mensen eten die ook zo ranzig zijn?

Meer van dit: