HomeHumorDame ontvangt pakketje in bikini en wil sorry zeggen, maar wordt voor...

Dame ontvangt pakketje in bikini en wil sorry zeggen, maar wordt voor schut gezet door PostNL

Wanneer de postbezorger aan de deur staat, moet je er alles aan doen om zo snel mogelijk bij de deur te zijn. Niet perse om hun zo blij te maken, maar omdat ze vaak maar enkele seconden wachten tot je opendoet.

Wanneer je dan in je bikini in de zon ligt, heb je vrijwel geen tijd om even een jurkje aan te schieten. Als je dan later beseft dat het misschien niet zo gepast was om de deur in bikini open te doen, kan je altijd nog even sorry zeggen.

Sorry zeggen

Waar de meeste mensen ervoor kiezen om de bezorger een volgende keer even persoonlijk aan te spreken, was het voor Rosa geen enkel probleem om dat online te doen. Ze besloot een foto van zichzelf in bikini te maken, om die vervolgens te posten en daar sorry aan de bezorger bij te zeggen:

“Voor de werknemer van PostNL die moest werken, toen ik in mijn bikini de deur opendeed. Sorry, ik schaamde me dood. Maar ik lag net lekker in de zon”.

Klantenservice

Een dergelijk berichtje komt natuurlijk nooit uit bij de bezorger en dat weet ze natuurlijk zelf maar al te goed. Het lijkt er dan ook meer op dat het gewoon een post om aandacht is.

Het berichtje komt binnen bij de klantenservice en die weten er dan ook wel raad mee. Ze besluiten de dame met de grond gelijk te maken in hun gevatte reactie.

Spottend reageren ze op het bericht: “Ach ja, het blijft toch lastig om snel bij de voordeur te komen als je weinig tiet hebt.”

Hoewel het inmiddels al weer een paar jaar geleden was, en je er in de ‘woke tijd’ van nu niet meer mee wegkomt, blijft het wel behoorlijk grappig.

Reactie van PostNL's klantenservice

Reactie van PostNL's klantenservice

Meer van dit: