HomeWTF?!Dame misbruikt paaltje om even aan haar trekken te komen

Dame misbruikt paaltje om even aan haar trekken te komen

Soms kom je wel eens situaties op straat tegen die je liever niet had willen zien. Wanneer die situatie een paaldans act betreft, zou je zeggen dat men het juist wel wil zien. Toch denken we dat deze paaldans act niet per se bovenaan het lijstje staat. De dame in kwestie had het in ieder geval naar haar zin.

Stoom afblazen

Het is belangrijk om zo af en toe eens stoom af te blazen. Uiteraard heeft ieder zijn eigen methode om dat te doen en deze dame heeft die ook. Ze komt namelijk een prettig paaltje tegen op straat, waar ze enthousiast gebruik van maakt.

Als het erop lijkt dat ze betrapt wordt, doet ze net alsof ze gewoon tegen het paaltje aan stond te leunen. Helaas voor haar was het al te laat want ze ging knetter viraal op het internet. Het fragment speelt zich ergens in één of ander Oostblokland en wordt nu al in Nederland honderden duizenden keren afgespeeld.

Niet de bedoeling

Er zijn nu vast mensen die dit ook wel zien zitten maar die zal ik alvast waarschuwen. In Nederland is het namelijk niet de bedoeling om zulk soort praktijken in het openbaar te doen. Het wordt beschouwd als schending van de openbare orde en daar staan best flinke boetes op.

Ook kan het gezien worden als openbaar zedenmisdrijf en dan zijn de problemen serieuzer. Als je gepakt wordt kun je daar namelijk zelfs (maximaal) 3 maandjes voor gaan zitten brommen in hotel Justitia. Beter effe de stoom achter gesloten deuren afblazen dus.

Via: JWS

Meer van dit: