HomeWTF?!Dame komt lekker aan haar trekken dankzij paaltje op straat

Dame komt lekker aan haar trekken dankzij paaltje op straat

Soms kun je op straat situaties tegenkomen die je liever niet zou willen zien. Wanneer zo’n situatie een paaldansact betreft, zou je denken dat mensen het juist wel willen zien. Desondanks geloven we niet dat deze paaldansact bovenaan de lijst staat. Hoe dan ook, de betreffende dame leek er plezier in te hebben.

Ontladen van spanning

Af en toe is het belangrijk om stoom af te blazen. Iedereen heeft zijn eigen manier om dat te doen, en deze dame heeft de hare gevonden. Ze komt namelijk een geschikte paal tegen op straat en maakt daar erg enthousiast gebruik van. Ongegeneerd staat ze haar ding te doen, totdat ze ziet dat ze gefilmd wordt.

Op het moment dat het lijkt alsof ze betrapt wordt, doet ze alsof ze gewoon tegen de paal aanleunt. Helaas voor haar was het al te laat, want haar video ging viraal op het internet. Het fragment speelt zich ergens af in een Oostblokland, maar wordt al honderdduizenden keren in Nederland bekeken.

Niet toegestaan

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die dit wel kunnen waarderen, maar ik moet hen waarschuwen. In Nederland is het namelijk niet toegestaan om dergelijke activiteiten in het openbaar uit te voeren. Het wordt beschouwd als verstoring van de openbare orde, en daar staan behoorlijke boetes op.

Bovendien kan het worden gezien als een openbaar zedendelict, wat ernstigere consequenties met zich meebrengt. Als je betrapt wordt, kun je zelfs (maximaal) drie maanden in de gevangenis belanden. Het is dus beter om je spanning binnenshuis af te reageren.

Meer van dit: