HomeWTF?!Eikeltje spuit dakloze vrouw nat om haar weg te jagen voor zijn...

Eikeltje spuit dakloze vrouw nat om haar weg te jagen voor zijn deur

Eens in de zoveel tijd kom je een ontzettende treurling tegen. Dit keer zijn het beelden van een eikeltje die met een tuinslang een dakloze vrouw nat spuit. Hij doet dit om haar weg te jagen voor zijn deur. Gelukkig staat hij er mét zijn winkel erg goed op. Niemand die daar nog komt.

Hulp

De gozer op het filmpje claimt dat hij de vrouw al vele keren heeft proberen te helpen. “We hebben de politie meer dan 25x gebeld en dan eindigt ze twee dagen in een opvangcentrum of in de gevangenis. Daarna komt ze steeds weer terug.”

Toen hij haar van de week weer probeerde te helpen, weigerde de vrouw. Omdat ze niet weg wilde gaan heeft hij uiteindelijk de tuinslang gepakt om haar weg te jagen. Hij is zich ervan bewust dat de video met walging onthaald werd maar dat is voor hem geen reden om zich te excuseren. Naar eigen zeggen had hij er alles aan gedaan.

Boze reacties

De video verscheen op twitter en werd al gauw meer dan 12 miljoen keer bekeken. De reacties op de video zijn vernietigend en zijn actie kan op weinig begrip rekenen. Logisch, want wat voor eikeltje moet je zijn om een dakloze (vrouw) zonder enige gêne compleet nat te spuiten.

In de onderstaande video kun je zien hoe de gozer de dakloze vrouw nat spuit. Je kunt duidelijk zien dat het de gozer geen zak uitmaakt en dat de vrouw begint te schreeuwen. Natuurlijk moet zowel de vrouw als de man die er last van heeft, geholpen worden maar dit is absoluut niet de manier.

Bron: Metro