HomeWTF?!Gozer is het niet eens met uitspraak en vliegt (letterlijk) rechter aan

Gozer is het niet eens met uitspraak en vliegt (letterlijk) rechter aan

Een vrouwelijke rechter in de Verenigde Staten zal de volgende keer om extra beveiliging vragen als ze in de rechtbank zit. Ze had namelijk besloten om de voorwaardelijke vrijlating van een gedetineerde af te wijzen en dat heeft ze geweten. De boze crimineel was het er duidelijk niet mee eens, en besloot om alles te geven.

Niet mee eens

De verdachte – Deobra Delone Redden – staat terecht voor een mishandeling, maar dat is niet het eerste strafbare feit op zijn omvangrijke cv. Hij is al vaker veroordeeld voor geweldsdelicten, dus de vrouwelijke rechter besloot dat hij ‘maar eens op de blaren moest gaan zitten’.

De rechter had de woorden nog niet uitgesproken of er was een “No, f*ck that, b*tch” te horen vanuit de zaal. Wat er daarna gebeurde ging al gauw de hele wereld over. Deobra besloot namelijk om met een spectaculaire duikvlucht over de balie van de rechter te springen.

Vlucht

De gedetineerde ‘atleet in spe’ kreeg de rechter zelfs even in zijn verdachte vingertjes, maar ze kreeg al snel hulp van haar mannelijke collega’s in de rechtszaal. Voorlopig vrijkomen zal hij zeker niet meer na zijn aanval op de rechter.

Hij heeft in ieder geval tijd genoeg om op de luchtplaats van de gevangenis te werken aan zijn sportprestaties, want we moeten vermoeden dat deze boze crimineel het niet slecht zou doen op de Olympische Spelen. Kijk hem vliegen joh!

Meer van dit: