HomeShowgekkiesDave Roelvink ziet dakloze mannen op de grond liggen en doet dan...

Dave Roelvink ziet dakloze mannen op de grond liggen en doet dan wat niemand doet

Eerlijk is eerlijk, we zeiken met zijn allen wel is op de roelvinkjes. Met name Dave is vaak het middelpunt van kritiek en dat is soms wel terecht. Toch blijkt Dave Roelvink een jongen met een hart van goud te zijn.

Dakloos

Blijkbaar wonen er in de buurt van Dave zijn huis wat dakloze mannen. Wanneer hij ze wéér op de grond ziet liggen besluit hij dat het wel genoeg is geweest. Hij vouwt zijn topper dubbel, wandelt een stukje en doneert het aan hen.

De daad op zich is al geweldig. Er zijn maar weinig mensen die zoiets doen voor een ander, laat staan voor dakloze mensen die ze niet kennen. Natuurlijk heeft hij geld zat en is het voor hem makkelijker mogelijk om zoiets te doen als voor Jan Modaal maar goed… Hij doet het wel. Dat gaf vervolgens blijkbaar ook een hoop kritiek omdat hij zichzelf zou filmen. Er zijn ook eikels die ze met een waterspuit wegjagen.

Lekker liggen

Hij geeft aan regelmatig boodschappen voor de mannen te doen en dat hij zich niet wilt verontschuldigen voor een goede daad. Hij geeft zijn topper met liefde af, haalt een pakje peuken voor ze en besluit er dan bij te gaan liggen. Hij deelt op zijn Instagram stories hoe hij met de mannen aan het chillen is.

Ook maakt hij een filmpje met wat achtergrond info over hoe hij de mannen geld en hulp gegeven heeft. Helaas mag het niet baten en probeert hij het dus op deze manier. Laten we deze daad van Dave nou gewoon omarmen in plaats van afzeiken. Die mannen hebben vast heerlijk geslapen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: