HomeActueelBeelden van spookrijder op de A59 duiken op: "Joh, dat ze dat...

Beelden van spookrijder op de A59 duiken op: “Joh, dat ze dat durft”

In het verkeer zie je soms de gekste dingen. Het ene incident is nog gekker dan het andere. Doordat we in een tijd leven waarin vrijwel alles gefilmd wordt, zien we steeds vaker de gekke beelden terug op het internet. Vaak ook nog met commentaar van de filmer, die soms nog spectaculairder is dan de video zelf.

Spookrijder op A59

Dit weekend heeft er op de A59 een vreselijk ongeluk plaatsgevonden. Een 67-jarige dame vrouw uit Sint-Michielsgestel is overleden nadat ze aan het spookrijden was. Tijdens het spookrijden heeft ze een ongeluk veroorzaakt met een andere auto.

Hoe de vrouw op de andere heft terecht is gekomen, is niet duidelijk. Er zijn allerlei redenen te bedenken wat er mis kan zijn gegaan. Een verkeerde afslag, verwardheid en nog veel meer. In de beelden hieronder is de ravage te zien.

‘Dat ze dat durft joh’

Een bestuurder aan de andere kant van de snelweg filmde het spookrijden en voorzag de beelden van bijzonder commentaar.

Als je een spookrijder ziet rijden, dan ga je ervan uit diegene niet met vol verstand ervoor gekozen heeft om te gaan spookrijden. De maker van de video dacht daar echt even anders over. Ze vond het namelijk wel gedurfd van de vrouw.

Het enige wat de vrouw kan uitbrengen is: ‘Dat ze dat durft’. De opmerking is een beetje vreemd, want het is niet een ritje in de Vogelrok van de Efteling of zo.

Helaas heeft kort hierna een ongeluk plaatsgevonden waarbij de spookrijder is overleden. De inzittende van de andere auto zijn lichtgewond geraakt. De beelden hieronder.

Meer van dit: