HomeTelevisieWinnaar miljoenenjacht blijkt een hele bekende: "Die heeft al meer dan genoeg!"

Winnaar miljoenenjacht blijkt een hele bekende: “Die heeft al meer dan genoeg!”

Miljoenenjacht is een televisieprogramma dat al jaren wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Als je uit het publiek geselecteerd wordt om achter de desk plaats te nemen, dan zeg je natuurlijk geen nee.

Als je dan ook nog eens in de finale terechtkomt, dan weet je dat de kans groot is dat je met een mooi bedrag naar huis gaat. Dit gebeurde Leonard uit Staphorst.

Leonard aan de desk

Leonard was een van de gelukkige uit het publiek die plaats mocht nemen aan de ‘quizdesk’ van Miljoenenjacht. Degene met de meeste kennis wint over het algemeen deze spelrondes, waarna de twee ‘beste’ deelnemers kans maken op het echte spel. De twee overgebleven deelnemers krijgen dan nog een spelletje, waarbij de echte finalist bepaald wordt.

De finalistenplek was deze week dus gewonnen door Leonard. Niet omdat hij zoveel vragen goed had, maar juist door een flinke dosis geluk.

Hij had namelijk geen enkele vraag goed tijdens de ‘quizronde’. Eenmaal aan de desk ging het helaas helemaal niet lekker, maar door de risico’s die Leonard nam tijdens de finale, wist hij er toch een bedrag uit te halen van 263 duizend euro.

Leonard zit er warmpjes bij

Dat Leonard flink wat risico durfde te nemen was eigenlijk helemaal niet zo gek. Het blijkt namelijk dat Leonard er heel erg warmpjes bij zit in het dagelijkse leven. Hij heeft een succesvolle onderneming in de wapenhandel.

Zijn bedrijf, Krale Schietsport in Staphorst, bestaat al 124 jaar en beschikt jaarlijks over een miljoenenomzet. Deze omzet wordt behaald van de verkoop van revolvers tot aan semi-automatische wapens.

Waarschijnlijk is het gewonnen bedrag daarom voor Leonard ook zeker geen levensveranderend verschil. Toch is hij wel blij met het bedrag dat hij gewonnen heeft. Voor de azijnzeikers die vinden dat hij al genoeg heeft, bedenk je ook even dat deze man al genoeg belasting heeft moeten betalen. Het is hem van harte gegund!

Meer van dit: