HomeTelevisieKijkers irriteren zich aan 'ondankbare' thuiswinnaars Miljoenenjacht, die Winston niet binnenlaten

Kijkers irriteren zich aan ‘ondankbare’ thuiswinnaars Miljoenenjacht, die Winston niet binnenlaten

Het is de droom van elke Nederlander: een bezoekje van Winston Gerschtanowitz aan de deur. Als Winston aanbelt dan weet je namelijk dat hij niet met lege handen komt. Elke zondagavond na de uitzending van Miljoenenjacht gaat Winston namelijk met zijn gouden koffertje langs bij de thuiswinnaar. Soms gaat dit om bedragen in de tonnen, maar dit kunnen ook (maar) enkele duizenden euro’s zijn. 

“Wat is dit allemaal?”

Waar twee weken geleden de thuiswinnaars niet thuis waren, waren ze deze week gelukkig wel thuis. Toch verliep Winston zijn bezoekje verre van standaard.

Waar Winston normaal gesproken direct naar binnen mag komen om de prijs uit te reiken, was zijn bezoek deze keer een stuk minder omarmend. De man des huizes maakt de deur open en vind het maar een poppenkast. “Wat is dit allemaal?”, vraagt hij daarom ook direct aan Winston.

Als Winston vertelt waarvoor hij komt, wordt de man nog steeds niet enthousiaster. Hij roept zijn vrouw Rita erbij, die een stuk vriendelijker overkomt. Rita wil niet in beeld, waardoor Winston haar garandeert dat ze niet in beeld zal komen.

Niet welkom in huis

Uiteindelijk moet Winston in de deurportiek de cheque overhandigen met een bedrag van 149 duizend euro. De winnaars zijn niet in beeld, waardoor de kijkers enkel Winston in beeld zien.

Als Winston ook nog vertelt dat de rest van de postcode 149 duizend euro mag verdelen, kan Rita haar oren niet geloven: “Ik denk niet dat meer mensen uit onze straat meespelen”.

Irritatie

Zichtbaar geïrriteerd sluit Winston uiteindelijk de uitzending af met: “Tot volgende week, gewoon opendoen, binnenlaten en feest vieren”. 

De kijkers van Miljoenenjacht weten niet wat ze zien. Op X gaat het dan ook snel los met opmerkingen over de winnaars. Zo is te zien aan de reacties hieronder.

Meer van dit: