HomeTelevisieKijkers zien hoe thuiswinnaar van miljoenenjacht megabedrag opstrijkt in onderbroek

Kijkers zien hoe thuiswinnaar van miljoenenjacht megabedrag opstrijkt in onderbroek

Wat zou je doen als je een flink geldbedrag zou winnen? Zou je die ene verre reis maken of een huis laten bouwen? Deze vragen stellen we onszelf geregeld als we aan het fantaseren zijn over een flinke loterij winst.

Helaas is het aantal gelukkigen dat een flinke geldprijs wint zeer nihil. Toch komt het geregeld in Nederland voor dat iemand een spraakmakend bedrag wint.

Miljoenenjacht

Elke week kunnen we vol spanning meekijken met de deelnemers van Miljoenenjacht. Kiezen ze voor de gouden koffer of gaan ze aan de desk staan. Gisteren was het de beurt aan de wat stoïcijnse Sylvia. Het geluk stond geheel aan haar kant, waardoor ze de ene na de andere lage koffer kon wegspelen. De biedingen van de bank werden steeds hoger, totdat het bod van ruim een half miljoen voorbij kwam. 

Sylvie hoefde niet lang na te denken en hing akkoord bij het bod van € 511.000,-.  In haar eigen koffertje had ze achteraf gezien een megabedrag van 1 miljoen euro zitten. Niet alleen Sylvie viel door deze keuze ruim in de prijzen, maar ook de thuiswinnaar van het programma. 

Thuiswinnaar in ‘onderbroek’

Als Winston aanbelt bij de thuiswinnaars, maakt de vrouw des huizes open. Het blijkt dat de man des huizes al op bed ligt, want die moet om 4 uur opstaan voor zijn werk als visfileerder. De man komt in zijn pyjama naar beneden, wat Winston aanziet voor een onderbroek. 

“Het maakt niet uit of je in je onderbroek zit of niet, het maakt helemaal niets uit, want jullie winnen bijna 700.000 euro.”

Het stel won niet alleen € 511.000,-, maar ook € 170.333,- euro op de loten waarmee ze meespeelde. Ondanks deze enorme winst belooft de man des huizes wel om alsnog om 4 uur op te staan voor zijn werk.

Meer van dit: