HomeWTF?!Michelle (58) trouwde met Gambiaans topmodel (21), maar hij bleek veel ouder...

Michelle (58) trouwde met Gambiaans topmodel (21), maar hij bleek veel ouder en geen model

Het komt niet vaak voor dat vrouwen van bijna zestig, een relatie hebben met een ’topmodel’ van in de twintig. Zeker niet als de beste man ook nog eens ergens uit een sloppenwijk uit Gambia komt en de ander uit een rijker, Westers land. Bij de meeste mensen gaan er direct alarmbellen rinkelen. Toch kan liefde ook oprecht zijn, of toch niet?

Michelle en Ebou

Michelle is een 58-jarige vrouw die een relatie heeft met Ebou. Ebou woonde in Gambia en is vanaf het begin niet eerlijk over zijn leeftijd.

Hij vertelde namelijk dat hij 21 jaar was en daarna zei die weer dat hij 46 jaar was, zelfs Michelle weet dus zijn echte leeftijd niet. Zijn leeftijd is niet het enige waar hij over liegt, want hij bleek ook gelogen te hebben over zijn woning.

Hij vertelde Michelle dat hij een grote vrijstaande woning had, maar later bleek dit een huurwoning met een flinke huurachterstand. Toch hield dit Michelle niet tegen om met hem in het huwelijksbootje te stappen.

Ebou’s intenties zijn zuiver

“Mijn huwelijk is perfect omdat ik slim ben. Vrouwen die al hun geld weggeven zijn gewoon heel naïef. Hij wil mijn man zijn vanwege mijn schoonheid, zijn intenties zijn heel zuiver.”

Ondanks dat de familie niets geloofd van de zuivere intenties van Ebou, heeft Michelle haar antwoord al klaarliggen.

Ze is er namelijk van overtuigd dat de familie jaloers is op de hechte band die ze deelt met Ebou. “Ik weet zeker dat Ebou het beste met ons voor heeft en dat we heel gelukkig gaan worden.” Beelden van Ebou en Michelle kan je zien via deze link, maar je kunt ook de video hieronder bekijken om te zien hoe de Gambia toyboys hun tactiek toepassen.

Meer van dit: