HomeTelevisieJe kunt je nu opgeven om te daten met Yordi in Lang...

Je kunt je nu opgeven om te daten met Yordi in Lang Leve de Liefde

Als je fan bent van ons platform én van het programma, dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt je namelijk nu opgeven om te daten met Yordi in Lang Leve de Liefde. Yordi heeft het hart van een hele hoop kijkers gestolen met zijn praatjes. En zeg nou zelf, het is een hartstikke leuke gast om te zien.

Yordi in Lang Leve de Liefde

Het was zo’n beetje landelijk nieuws dat populaire Yordi Nogmaals mee ging doen aan Lang Leve de Liefde. Op onze site werd dit stuk dan ook erg veel gelezen. Toch is het voor Yordi niet geworden wat hij er van had verwacht want na een paar dagen staat hij er weer alleen voor.

Dat wil niet zeggen dat hij de deur voor de liefde nu dicht gooit. Hij stelt zich namelijk gewoon nog open om een leuke vrouw in het programma tegen te komen. Veel mensen met een vooroordeel over Yordi hebben nu gezien hoe hij echt is en dat heeft zijn image goed gedaan. Het stoere mannetje met het stille alarm is nog altijd klaar voor de liefde. Wil jij daten met Yordi in Lang Leve de Liefde? Check dan even de video hier onder.

Meer van dit