HomeTelevisieLang Leve de Liefde begint weer en trapt af met een hele...

Lang Leve de Liefde begint weer en trapt af met een hele bekende

Ieder jaar heeft het programma Lang Leve de Liefde een zomerstop en dat is altijd effe taai voor velen. Gelukkig komen ze eind augustus weer terug en hebben ze besloten om meteen af te trappen met een hele bekende! Weten jullie nog wie deze gozer is?

Yordi Nogmaals

Yordi kun je kennen van een legendarisch interview uit Bram in de Buurt. Bram Krikke had een tijdje een programma voor SLAMFM waar hij mensen op straat wat vragen stelde. Yordi was één van die mensen die voorbijkwam, maar die gedroeg zich zo opmerkelijk dat die al snel viraal ging.

Als Bram vraagt met wie hij te maken heeft en hij aangeeft dat hij Yordi heet, volgt een vreemd gesprek: “Yordi?! Goed geraden”. Vervolgens wil Bram graag weten hoe het in de liefde gaat bij Yordi. Dat lijkt hij niet echt een leuk onderwerp te vinden want wat hij dan doet, ging de geschiedenisboeken van dit platform in. Ik zal dat fragment onderaan dit artikel wegzetten, dan kun je dat even terugkijken.

Lang Leve de liefde begint weer

Het is fijn dat Lang Leve de Liefde weer begint. Het programma kijkt lekker weg tijdens het eten en kan dagelijks op heel erg veel kijkers rekenen. Het is een slimme move van ze om het seizoen af te trappen met ‘Yordi Nogmaals’, aangezien die natuurlijk wel wat kijkers zal trekken.

SBS6 liet vanmiddag een teaser online komen waarin ze het aankondigen. De reacties laten al zien dat er een hoop mensen klaar zitten voor de start van het seizoen. Het was ook Bram Krikke al opgevallen want die had het in zijn Instagram story staan. Het programma krijgt dus weer genoeg aandacht! Hieronder de teaser, en daaronder nog het filmpje waar Yordi van bekend werd.

@sbs6nl

Yordi gaat een poging wagen in het nieuwe seizoen van #langlevedeliefde @Yordi Nogmaals #readytomingle #date #single #tequila #foryou

♬ origineel geluid – SBS6

Meer van dit