HomeShowgekkiesYolanthe Cabau vergeet haar sport BH aan te trekken in de sportschool

Yolanthe Cabau vergeet haar sport BH aan te trekken in de sportschool

Yolanthe Cabau timmert al jaren lekker aan de weg. De knappe dame werkt hard aan haar acteercarrière en daarvoor moet ze zo fit mogelijk zijn. Het is een publiek geheim dat Yolanthe het vooral van haar schoonheid moet hebben, en wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

Prachtig lichaam

Yolanthe Cabau is inmiddels 38 jaar, maar heeft nog steeds een prachtig lichaam. Ze werkt keihard aan haar fitheid en laat haar volgers dan ook graag zien waar ze mee bezig is.

In een vrijwel lege gym voelt ze zich zelfverzekerd genoeg om een videootje te posten van haar workout. Al zwetend filmt ze hoe ze op de loopband staat. Ze plaatste de video in haar stories op Instagram, maar haar volgers konden maar naar één ding kijken. Of nou ja… eigenlijk naar twee dingen.

Geen sportbeha

Yolanthe Cabau wordt door veel mensen gevolgd omdat ze zo vaak deelt waar ze mee bezig is. Meer dan een miljoen mensen volgen haar leven en dat is niet voor niets. De prachtige dame heeft namelijk een hoop fijne content online staan.

Hieronder kun je het filmpje in de sportschool zien en daar onder hebben we nog een paar redenen gezet waarom ze zoveel volgers heeft. Fijne dame die Yolanthe, toch?!

Meer van dit