HomeWTF?!Wesley komt uurtje eerder thuis en ziet zijn vrouw van bil gaan...

Wesley komt uurtje eerder thuis en ziet zijn vrouw van bil gaan met een handhaver

Er zijn maar weinig mensen die een hoge pet op hebben van de boa’s. Ze worden vaak uitgemaakt voor playmobielpolitie en kunnen op weinig bijval rekenen. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de rare video’s waarin ze voorbijkomen. Nu is er ook weer een incident naar voren gekomen, waar geen goed woord over te spreken is. 

Boa wordt betrapt

Een ambtenaar in functie mag natuurlijk niet stelen. Toch is deze boa bezig om de vriendin van Wesley te stelen. Wesley was van huis en zijn vriendin was in zijn woning. Hij zou rond elf uur in de avond terugkomen, maar door toevalligheden kwam hij een uurtje eerder thuis.

Bij binnenkomst kreeg hij de schrik van zijn leven. Zijn vriendin zat namelijk bovenop zo’n zogenaamde playmobielagent. De handhaver en de dame schrokken zich natuurlijk kapot toen Wesley binnenkwam. Wesley pakte direct zijn camera erbij en zette de twee op de gevoelige plaat. Hij zegt nog tegen de boa: “Ik hoop dat je ervan genoten hebt”, waarop de boa antwoord: “Wat gaat jou dat aan?”

Gezin kapot door boa

Wesley heeft per direct afstand genomen van zijn vriendin. Hoewel de relatiestatus nog niet helemaal in kannen en kruiken was, was hij toch van mening dat ze vreemdging met die handhaver.

Ook als je het geen vreemdgaan zou noemen, vond hij het toch nodig om de twee te filmen. Hij is van mening dat een handhaver niet in kostuum naakt op zijn bank mag belanden.

Toch vindt hij dat het nog veel erger af had kunnen lopen. Voor de camera van Powned vertelt hij: “Het had een gezinsdrama kunnen worden, ik wilde ze namelijk beide morsdood slaan, dat mag iedereen weten, maar ik heb het niet gedaan”. 

Vervolgens vertelt hij: “Ik heb vijf kinderen en ik heb gestreden voor mijn gezin. Ik heb voor hun moeder gestreden, maar ik ben emotioneel en financieel helemaal kapot gemaakt”. 

De verslaggever van Powned vraagt of het wel zo slim is om de moeder van zijn kinderen zo te kijk te zetten op het internet. Het filmpje van de dame met de boa zijn natuurlijk hartstikke viraal gegaan.

De kinderen zijn nu misschien nog jong, maar kunnen later alles terugzien op het internet. Wesley sluit daarom af met de woorden: “Dit heeft ze verdiend!” 

Meer van dit: