HomeWTF?!Bij Café ’t Wachtje’ in Katwijk knallen ze de BOA's gewoon de...

Bij Café ’t Wachtje’ in Katwijk knallen ze de BOA’s gewoon de straat uit

Een hoop mensen hebben gister een heerlijke dag gehad. De meeste beginnen al vroeg met eten, drinken óf vuurwerk afsteken. Al dat vuurwerk trekt dan wel een beetje de aandacht, waardoor de kans aanwezig is dat BOA’s de boel komen controleren.

Café ’t Wachtje’ in Katwijk

Ook bij Café ’t Wachtje’ in Katwijk was het een gezellige boel. Iemand had besloten dat het wel een goed idee was om een flinke vuurwerk pot te pakken om af te steken. Waar normale mensen die op de grond zetten, deed deze kerel dat niet.

Hij pakte de pot op en schoot de mortieren alle kanten uit. Dat trok de aandacht van een stel BOA’s, die in de buurt reden. Ze besloten een kijkje te gaan nemen maar daar had de caféganger wel een idee voor. Hij richtte zijn pot onder luid gejuich naar de handhaving, en knalde ze zonder pardon de straat uit.

Lachen

Omstanders lachen zich suf en hij voelt zich overduidelijk het mannetje. Als je er beter over nadenkt, is het behoorlijk suf. Die knuppel loopt met een gigantische lading kruit in zijn handen. De kans dat zoiets misgaat is dan eigenlijk groter dan dat het goed gaat.

Hij schiet naar de huizen, naar mensen en uiteindelijk naar de auto van de handhavers. Die hadden geen flauw idee wat ze overkwam en bleven stil staan.

Het ventje knalt de hele pot leeg richting de auto, waarna de BOA’s voor het hazenpad kiezen. De andere cafégangers zien het onder luid gejuich toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VKMag (@vkmagcom)

Meer van dit: