HomeWTF?!Maar weinig mensen zien meteen wat er met deze schattige katjes aan...

Maar weinig mensen zien meteen wat er met deze schattige katjes aan de hand is

Maar weinig mensen zien meteen wat er aan de hand is met de foto van deze katjes. Toch valt bij veel mensen wel het kwartje als ze wat langer naar de foto kijken. De foto is een zogenaamde optische illusie waarbij je denkt dat je iets anders ziet dan je ziet.

Internet in rep en roer

De foto verscheen op het platform Reddit, waar het internet vaker foto’s als deze deelt. Zo was dat ook het platform waar dat bekende jurkje voor het eerst geplaatst werd. Je weet wel, dat jurkje waarvan iedereen andere kleuren ziet. Ik ben nog steeds van mening dat dat blauw met goud was. In dit artikel hebben we zelfs een heel lijstje gemaakt van dingen die er anders uitzien dan ze zijn.

Deze foto van een paar schattige katjes in een slecht verlichtte kamer is uit dezelfde categorie. Hier kan alleen geen discussie ontstaan over wat er nou op de foto te zien is. Als je het ziet, kun je het niet meer niet zien namelijk. Heb je nou geen flauw idee waar we het over hebben? Check de foto hieronder dan maar eens, terwijl je een beetje met je ogen knijpt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wussy Mag (@wussymag)

Meer van dit