HomeWTF?!Vuilnismannen halen het afval op maar horen dan geluid uit een zak...

Vuilnismannen halen het afval op maar horen dan geluid uit een zak komen

Zonder vuilnismannen zou onze wereld maar een grote puinhoop zijn. We produceren met zijn allen namelijk behoorlijk wat afval en dat afval moet ook ergens blijven. In de meeste gemeentes wordt tegenwoordig met ondergrondse containers gewerkt maar nog niet overal. En dat is maar goed ook, blijkt uit dit filmpje

Geluid uit het afval

Een beroep als vuilnisman klinkt niet als een heel charmant beroep. Je werkt letterlijk met en tussen de stank van anderen. Dat is dan ook een reden dat er tegenwoordig niet heel veel mensen meer bereid zijn om deze baan te doen. Mede daarom zijn gemeentes steeds meer ondergrondse containers in gaan zetten.

Als je jouw afval in zon container mikt is het weg, en zal het ook niet (makkelijk) meer terug te vinden zijn. Dat maakt het dan ook simpel om iets weg te gooien wat eigenlijk niet de bedoeling is. In dit geval besloot ook iemand om iets weg te gooien wat niet de bedoeling is. Gelukkig kwam hij daar niet mee weg want de vuilnismannen hoorde geluid uit een zak komen.

Toen ze de zak openmaakte, kwamen daar 5 pasgeboren poesjes uit. Bizar dat iemand het in zijn hoofd haalt om deze levende dieren weg te gooien, maar gelukkig waren daar de vuilnishelden die de beestjes konden redden.

@billy.boy.official

5 chatons dans une poubelle sauvés par des éboueurs#viral #fyp #pourtoi

♬ son original – Billy.boy.official – Billy.boy.official

Meer van dit: