HomeGekkiesDame gooit afval uit haar auto maar had niet verwacht dat oude...

Dame gooit afval uit haar auto maar had niet verwacht dat oude man het terug zou gooien

Het komt regelmatig voor dat mensen hun afval op straat gooien. Zeker rondom fastfood ketens, pleuren mensen behoorlijk veel troep op de grond. Zo ook Maria Hanoun, die tijdens een livestream werd betrapt door een man, die het afval zonder pardon terug de auto in smeet.

Afval op straat

Afval op straat is een groot probleem. De hele wereld zit met de ellende en de gevolgen, terwijl het de egoïsten zijn die daar lak aan hebben. Maria is zo’n egoïst die het geen probleem vindt om haar troep gewoon natuur in te slingeren. Helaas had ze buiten een wat ouder stel gerekend, dat het zag gebeuren.

De vrouw van de man pakte het afval op en smeet het terug de auto in. Daar was Maria het duidelijk niet mee eens want die begint direct te schelden en te tieren. De dame scheldt de vrouw én de man wat uit en gooit haar rommel weer naar buiten. De man pakt het vervolgens wéér op en gooit het terug de auto in. Haar vriendin vindt het dan welletjes en gaat er vandoor. Kan allemaal gebeuren natuurlijk maar Maria vergeet in alle haast dat ze nog live is op Tiktok.

Tiktok livestream

In haar Tiktok livestream is te zien hoe ze het afval op straat mikt en hoe dat tot een schermutseling komt. Op de livestream is te zien hoe ze een ouder echtpaar met allerlei ziektes uitscheldt. De mensen die ernaar zitten te kijken gaan vervolgens helemaal stuk. Gelukkig zitten er wel veel mensen die het opnemen voor de oudere man.

Maria bedreigd de vrouw van de man maar daar lijken ze niet van onder de indruk. En groot gelijk hebben ze, want Maria praat veel maar doet helemaal niets. Ze is zelfs haar zonnebril nog kwijt, maar die zal vast en zeker ook wel nep zijn geweest. Wat zullen haar ouders trots zijn als ze dit zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: