HomeHumorVrouw vergeet sleutel en klimt naar binnen, geeft de hele buurt een...

Vrouw vergeet sleutel en klimt naar binnen, geeft de hele buurt een pikante voorstelling

Je huissleutel vergeten wanneer je de deur uit gaat is nooit leuk. Dan moet je dus iets verzinnen om binnen te kunnen komen. Een dame denkt slim te zijn, maar dat loopt dus even anders af. Het tafereel eindigt in een pikant spektakelstuk waarbij de buurt op de eerste rij zit.

Sleutel vergeten

Iedereen heeft wel eens haast of gewoon iets anders aan zijn/haar hoofd. En wanneer jij je sleutel per ongeluk binnen laat liggen, heb je een paar opties. Je kunt een slotenmaker om hulp vragen, maar die zijn prijzig.

Wat je ook kan doen is de deur intrappen, of gewoon een baksteen door je raam flikkeren. En dan kun je de woningbouw gewoon opbellen om te vertellen dat iemand anders dat bij jou heeft aangericht. Zomaar een tipje. Maar wat je ook kunt doen, is inbreken in je eigen woning. Alleen moet je wel weten hoe. En het is ook best handig als niet de hele buurt er getuige van is.

Buurt geniet vrolijk mee

In onderstaand filmpje is een vrouw haar sleutel vergeten. Gelukkig staat er een raampje open en 1+1 is 2. De jurkdragende bewoonster probeert zich naar binnen te wurmen en haar lieve buurvrouw helpt haar een handje. Tot zover helemaal niets bijzonders, al is dat van korte duur.

Want wanneer de vrouw half binnen is en een soort handstand op de vensterbank doet, zit de jurk niet meer helemaal zoals het lapje stof zou moeten zitten.

Gevolg: een ongewilde pikante voorstelling voor de hele buurt. Nog mooier is dat mensen het tafereel ook gewoon filmen.

De dame die haar helpt, merkt al gauw op dat het helemaal misgaat. Ze kan het ondertussen niet meer houden van het lachen en plast zowat in haar broek.

Onderstaand de hebben we een plaatje, maar daar kom je natuurlijk niet voor. Als je echt wil genieten, kijk je naar de ongecensureerde video. Die kun je vinden door op het plaatje te klikken.

Meer van dit: