HomeWTF?!Anna is zo dol op haar nieuwe vriendje dat ze zijn naam...

Anna is zo dol op haar nieuwe vriendje dat ze zijn naam op haar voorhoofd laat tattoeëren

Anna heeft de naam van haar nieuwe vriendje op haar hoofd laten tatoeëren en nu verklaard iedereen haar voor gek. Het komt wel vaker voor dat stelletjes een tattoo van elkaars naam nemen, maar zo groot en op het voorhoofd, is eigenlijk uniek.

Tattoos

Vroeger moest je heel goed nadenken of je een tattoo ging nemen, want die zat ervoor altijd op. Tegenwoordig kun je wat impulsiever beslissingen nemen want het kan er met behulp van een laser weer makkelijk afgehaald worden.

Toch is de keuze voor een gezichtstattoo er meestal wel één waar je iets langer over na moet denken dan op een andere plaats. Zeker als je dat zo groot doet dat je hele voorhoofd bedekt is. Anna is de moeilijkste niet en is zo dol op haar nieuwe vriendje dat ze zijn naam op haar voorhoofd wil dragen.

Voor de aandacht

Hoewel het natuurlijk een beetje een vreemde en gewaagde keus is, heeft de tattoo haar wel ongelofelijk veel gebracht. Het is niet zo dat de relatie nu sterker dan ooit is, maar ze heeft nu wel een paar honderdduizend volgers gekregen. Haar video’s worden sinds de tattoo allemaal miljoenen keren bekeken.

Al die views levert behoorlijk wat geld op. Als het ooit uitgaat met Kevin, kan ze met gemak de laserbehandeling betalen die nodig is om alles er weer af te krijgen. Alleen de aankomende vakantiekiekjes zullen daarna nog voor de eeuwigheid bestaan. De video waarin ze haar tattoo kreeg, is momenteel meer dan 23 miljoen keer bekeken.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound – Ana stanskovsky

@anastanskovsky

Replying to @Jeff Cordell No regrets ! #fyp #tattoo #facetattoo

♬ original sound – Ana stanskovsky

Meer van dit: