HomeWTF?!Tijdreiziger waarschuwt ons: "In 2023 wordt Amsterdam verwoest door een komeet"

Tijdreiziger waarschuwt ons: “In 2023 wordt Amsterdam verwoest door een komeet”

Tijdreizen is zo ongeveer het meest bekende ding wat we in de toekomst zouden moeten gaan kunnen. Niet zo gek dus dat er mensen zijn die claimen dat zij al in de tijd gereisd hebben. Één van deze mensen claimt nu dat Amsterdam in 2023 verwoest zal gaan worden door een komeet.

Zelfverklaard tijdreiziger

De zelfverklaarde tijdreiziger deelt op TikTok zijn ervaringen en bevindingen. Zo zegt hij dat er twee belangrijke gebeurtenissen voor Nederland staan te wachten. In de video staat:  “Attentie! Ja, ik ben een echte tijdreiziger, dit zijn twee belangrijke gebeurtenissen die in Nederland zullen plaatsvinden. 4 januari 2023: Er wordt een bunker ontdekt met geheimen van oude beschavingen. 28 april 2023: Amsterdam wordt getroffen door een meteoor, die het grootste deel van de stad verwoest.”

De video

De tijdreiziger heeft meer dan 300.000 volgers en met dit filmpje zo’n half miljoen views te pakken. Toch gek dat er nog zo’n grote groep mensen is die dit uiterst serieus neemt. Tot nu toe zijn dingen die zelfverklaarde tijdreizigers roepen namelijk nog nooit uitgekomen. Zélfs de Maya’s hadden het mis toen ze opschreven dat de wereld in 2012 zou vergaan.

De video van 15 seconden is hieronder te bekijken. De reacties van de video zijn ook heerlijk om even door te nemen. Zo vragen mensen wanneer GTA 6 uit komt en zijn ze blij dat Koningsdag in ieder geval nog te vieren is. Een ander hoopt dat de arena geraakt wordt.

@timevoyaging

Replying to @d.i.o.m.a.r88 What country next? #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy #netherlands

♬ Beta Rising – Truth Needs To Be Out

Bron: SGXL

Meer van dit: