HomeWTF?!Teontee kan geen vriendin vinden: "Ik ben een vrouwelijke man, maar geen...

Teontee kan geen vriendin vinden: “Ik ben een vrouwelijke man, maar geen homo”

Hoeveel genders er zijn is inmiddels niet meer helemaal duidelijk. Soms lijkt het wel of er inmiddels tientallen genders bijgekomen zijn de laatste jaren. Naast de genders heb je ook nog verschillende romantische voorkeuren.

In de meeste gevallen kun je al snel merken wat iemand zijn voorkeur is, en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar soms kan het je ook flink verrassen.

Teontee de vrouwelijke man

Als je Teontee ziet, dan zie je direct een man met een extreme vrouwelijke kant. Je zou daarom al snel denken dat hij ook houdt van de mannelijke liefde, maar niets is minder waar. Teontee houdt gewoon van vrouwen en het liefste ook een echte vrouwelijke vrouw. Toch kunnen veel mensen niet geloven dat hij echt zo dol is op vrouwen als hij zegt.

“Mensen denken dat ik homo ben, omdat ik meer vrouwelijk dan mannelijk ben.” Hij krijgt daarom ook enorm veel haat op zijn relaties. “Veel mensen twijfelden aan mijn laatste langdurige relatie. Ze kreeg veel haat. Ze zeiden: waarom ga je uit met een vrouwelijke man?

‘Een echte man’

“De opmerkingen die mensen maken over mijn geaardheid, zijn dat het niet echt is. Ik ben hoe dan ook nog steeds een echte man.”

Toch vinden mensen het vreemd dat een man met extreem vrouwelijke trekjes, ook op vrouwen kan vallen. Daarnaast vinden ze het vreemd dat een vrouw op dit type man kan vallen.

Ondanks dat hij de haat erg pijnlijk vindt, is hij wel enorm actief op TikTok en Instagram. Heel erg onzeker is hij er dus uiteindelijk toch niet over.

Meer van dit: