HomeWTF?!Papa van 3 kinderen gaat verder als mama: "Dat vinden ze heus...

Papa van 3 kinderen gaat verder als mama: “Dat vinden ze heus niet erg”

Soms kan je leven helemaal op zijn kop staan door een keuze van je partner. In de meeste gevallen is het op te lossen, maar soms kan het ook onmogelijk zijn om het op te lossen. Dit overkwam een koppel dat acht jaar getrouwd was en samen drie prachtige kinderen heeft.

De vader van het gezin kwam er namelijk achter dat hij toch liever als vrouw door het leven gaat, en besloot verder te gaan als mama.

Vader wil moeder worden

De man had na een aantal jaren door dat hij zich toch niet een echte vader voelde. Hij voelde zich meer de moeder en werd daarom ook steeds meer jaloers op zijn vrouw. Hij kreeg daarom al snel door dat hij zelf ook als moeder door het leven wilde gaan. Hij besloot daarom om zijn eigen wensen te omarmen en besloot om de transitie aan te gaan.

Inmiddels is de vader helemaal in zijn nopjes als vrouw. De kinderen van het gezin hebben nu twee moeders. Toch was het wel even wennen voor het gezin om in deze dynamiek gelukkig te worden met elkaar. Niet alleen de kinderen vonden het wennen, maar ook familie en vrienden vonden de nieuwe samenstelling schrikbarend.

Social media

Ondanks dat familie en vrienden niet allemaal even vriendelijk reageerde, zijn ze op social media een ware hit geworden.

Op de socials krijgen ze daarom ook veel vragen van de kijkers. De meest gestelde vraag is hoe het nu staat met hun bed avonturen. Kunnen ze nog wippen en hoe gaat dat dan?

Om maar direct een antwoord te geven: Ja, ze kunnen nog wippen. Natuurlijk niet op de manier hoe een man en vrouw het doen, maar ze hebben genoeg mogelijkheden gevonden om toch elkaar te kunnen plezieren.

@shayescott

That escalated quickly 🥰🏳️‍⚧️ #love #family #trans #lgbt #marriedlife #transgender

♬ Belong Together (Sped Up) – Mark Ambor

@shayescott

Happy anniversary to us! #loveislove #trans #lgbt #marriedlife

♬ everything works out in the end kodaline – jonah

Meer van dit: