HomeWTF?!Gozer haalt vriendin over naar parenclub te gaan: "Zij wipte met 10...

Gozer haalt vriendin over naar parenclub te gaan: “Zij wipte met 10 man, terwijl alle vrouwen mij negeerde”

Steeds meer mensen willen de sleur uit hun relatie halen. Ze verzinnen daarom nieuwe dingen om hun relatie een tikkeltje spannender te maken. Swingen of een parenclub wordt daarom ook steeds populairder onder de stelletjes.

Als je dan eindelijk je partner hebt overgehaald, dan spring je natuurlijk een gat in de lucht, of toch niet? De gozer uit dit artikel heeft iets meegemaakt waar hij helemaal niet blij mee was.

Samen naar een club

Onlangs hadden we al een stelletje waarbij het swingen toch niet zo goed afliep als ze gehoopt hadden. Tijdens een bezoek aan de club kwamen ze namelijk de ouders van de dame tegen. Het was zo ongemakkelijk dat ze nooit meer naar een swingclub willen gaan.

Niet alleen dit stelletje had een zeer nare ervaring met de swingclub, ook een ander stelletje heeft niet de leukste ervaring gehad. Een man vertelt op X (Twitter) over zijn beleving in de swingersclub met zijn vriendin.

Hij was zelf degene die zo graag naar een swingclub wilde, omdat het hem enorm spannend leek om met andere vrouwen te wippen. Zijn vriendin zag het in eerste instantie niet helemaal zitten, maar gaf uiteindelijk tóch toe aan het gezeur van haar vriend. Hij was helemaal happy dus!

Geen aandacht

Toch liep het even helemaal anders volgens de man: “We gingen naar de club en mijn vriendin is onder handen genomen door tien verschillende mannen, terwijl er niet eens één vrouw iets met mij wilde doen.”

“Mijn vriendin is nog steeds onder de indruk van de 10 verschillende slurven die ze heeft gevoeld die avond. Ze is wanhopig om weer terug te gaan. Dit is het ergste wat me ooit is overkomen”.

Meer van dit: