HomeWTF?!Stelletje gaat voor het eerst naar parenclub, maar komen daar haar ouders...

Stelletje gaat voor het eerst naar parenclub, maar komen daar haar ouders tegen

Soms kan de sleur na een tijdje in de relatie komen. Om de sleur eruit te halen ga je nieuwe dingen proberen, om het leven spannend te houden. Er zijn meerdere manieren om dat te doen, maar dit stel had een iets andere uitkomst dan verwacht.

Op de X pagina ‘Fesshole’ vertelde een kerel hoe hij de sleur uit zijn relatie wilde halen en hoe het vreselijk misging. In plaats van een spannende avond werd het een erg ongemakkelijke avond voor het stel.

Een bezoekje aan een speciale club 

Het koppel besloot om nieuwe dingen te proberen in hun relatie. Samen besloten ze om een avondje naar een ‘speciale’ club te gaan. Ze maakte zich klaar voor een spannend swingavondje, waarna ze vol vertrouwen naar de club vertrokken. De man vertelt:

“Toen ik 24 jaar oud was besloten mijn vriendin en ik om naar een swingfeestje te gaan. Het was onze eerste keer, maar ook direct de laatste keer. We zagen namelijk al snel haar ouders in de hoek van de club zitten.”

“Mijn vriendin wist helemaal niet dat haar ouders swingers waren. Ze schaamde zich natuurlijk nog veel meer dan ik. Na een kort oogcontact met haar vader zijn we direct via de achterdeur de club uit gevlucht”.

Ongemakkelijke familiediners 

De jongen weet niet zeker of zijn schoonvader hem ook herkend heeft. Toch vond hij het vrij ongemakkelijk om daarna aan te schuiven bij de familiebijeenkomsten.

Meer van dit: