HomeTelevisieLLDL deelnemer Ronan weet niet wat een swingersclub is dus Ilse legt...

LLDL deelnemer Ronan weet niet wat een swingersclub is dus Ilse legt het uit

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan zit je normaal gesproken niet in een relatie. Je bent op zoek naar liefde of avontuur en dat kan natuurlijk niet als je al een partner hebt. Toch zijn er clubs waar dat wél allemaal kan.

Saaie relatie

Als je relatie te saai is, of je gewoon open staat voor andere invloeden, dan is een swingersclub best een leuke optie om met je partner naar toe te gaan.

Vrijwel iedereen weet wat je in zo’n club kunt doen, maar voor de mensen als Ronan willen we je het best even uitleggen. Stellen gaan naar een swingersclub om het daar met andere stellen of mensen te doen. En met ’te doen’ bedoelen we natuurlijk keihard wippen.

Onschuldig antwoord

Als Ilse aan Ronan vraagt of hij dat wel eens zou willen, blijkt dat Ronan helemaal geen flauw idee heeft wat dat betekent. Hij vraagt: “Swingers als in… gewoon een dansclub?”

Ilse legt heel lief en begripvol uit dat dansen niet helemaal het doel is van mensen die naar zo’n club gaan. Ze zegt: “Nee swingers dat zijn gewoon mensen die naar zo’n club gaan en dan af en toe van partner ruilen”.

Ronan lijkt het nu te begrijpen en moet er even over na denken. Vervolgens antwoordt hij eerlijk: “Ik denk het niet, want ik ben sowieso geen danser”.

Beestje bij de naam

Ilse moet er wel om lachen en legt uit dat het niet zo veel met dansen te maken heeft. Ze vertelt dat swingers mensen zijn, die ook met andere mensen gaan. Ronan lijkt er nog steeds niks van te begrijpen: “Gaan als in dansen? Of?”

Ilse lijkt zich te beseffen dat ze het beestje gewoon bij de naam moet noemen en legt hem uit: “Nee niet als in dansen, maar als in naar bed“… Even is het stil bij Ronan en dan komt hij tot de conclusie dat dat niets voor hem is. Wél geeft hij toch eerlijk toe dat een keertje dansen hem wel leuk lijkt. (H)eerlijk onschuldig gesprek.

Meer van dit: