HomeTelevisieStudiolamp valt op vrouw in het publiek tijdens de opnames van The...

Studiolamp valt op vrouw in het publiek tijdens de opnames van The Masked Singer

Tijdens de opnames van The Masked Singer is een studiolamp naar beneden gevallen. De lamp viel op een vrouw in het publiek. De lamp raakte de vrouw op haar hoofd, waardoor ze gewond was. De opnames hebben toen ruim een half uur stil moeten liggen.

Studiolampen

In een grote televisiestudio worden behoorlijk wat lampen gebruikt. Als je gewoon televisie zit te kijken dan valt het niet altijd even op maar er hangen toch zeker tientallen studiolampen. Natuurlijk is het altijd een beetje afhankelijk van de grootte van de studio en ook van wat er te zien is.

Al deze lampen hangen dan vaak aan het plafond, omdat ze zo de beste ‘kijk’ op het podium hebben. Zo’n studiolamp kan tot wel 30kg wegen dus het is wel erg belangrijk om ze goed te bevestigen. Tijdens de opnames van het populaire programma ‘The Masked Singer’, ging dat echter heel erg mis. Een grote zware lamp viel naar beneden op het hoofd van een vrouw.

Ongenoegen

Het verhaal is door een ooggetuige aan het juicekanaal Reality_FBI verteld. RTL bevestigt het incident wel, maar ontkent dat het om een zware studiolamp ging. Zij zeiden dat het om een peertje zou zijn gegaan. De ooggetuige is echter zeker van zijn of haar zaak. Tijdens de show was al te horen hoe Jurylid Gerard Joling zijn ongenoegen uitte over het voorval. Hij vroeg zich ook af hoe dit in vredesnaam kon gebeuren. Dit deed hij voordat de microfoons werden uitgeschakeld.

Later in de show werd er opmerkelijk genoeg niets meer gezegd over het voorval. Het lijkt er dus op dat RTL dit een klein beetje in de doofpot wil stoppen. De ooggetuige benadrukt volgens Reality_FBI dat het incident erger was dan dat RTL beweert. Het zou zijn gegaan om een lamp die aan een kabel hing. Er zijn (nog) geen beelden van het incident maar hier heb je een Youtube filmpje van Mark Rutte in een lama pak zodat je in ieder geval nog wat te kijken hebt.

Meer van dit: