HomeWTF?!De Nederlandse Mexxie vond het wel een goed idee om sproetjes te...

De Nederlandse Mexxie vond het wel een goed idee om sproetjes te laten tatoeëren

De Nederlandse Mexxie vond het wel een goed idee om sproetjes te laten tatoeëren. Ze wilde graag sproetjes om haar gezicht op te laten leven. Ze vertelt dat haar hele lichaam al onder de sproetjes zat van haarzelf, maar dat ze ze ook graag van nature op haar gezicht had gehad.

Sproetjes laten tatoeëren

Sproetjes zijn één van de zeven schoonheden. Niet gek dus dat mensen graag sproetjes willen. De zeven schoonheden zijn: Kuiltjes in de wangen, Amandelvormige ogen, Blond haar met bruine ogen of donker haar met blauwe ogen, Lange gekrulde wimpers, sproetjes, moedervlek boven je lip en een spleet tussen je voortanden.

Van al die schoonheden zijn eigenlijk alleen de sproetjes en de moedervlek na te maken. Met behulp van wat inkt en een tattoo artist, kun je jezelf met gemak wat sproetjes geven. Mexxie had daar wel oren naar en besloot de stap te nemen. Op TikTok filmt ze hoe haar nieuwe sproetjes zich ontwikkelen en dat werd behoorlijk goed bekeken.

Een grap

Sommige mensen die het filmpje voorbij hebben zien komen, denken dat het om een grap gaat. Toch benadrukt Mexxie dat ze écht de sproetjes heeft laten zetten. Ze is er erg blij mee en documenteert de genezing in een video. In 3 minuten zie je hoe haar gezicht van een ravage terug naar gezond gaat.

In het begin lijkt het een drama te zijn maar aan het einde van de video zie je het resultaat na 6 weken. Heel eerlijk… het resultaat van deze ingreep ziet er eigenlijk hartstikke goed uit. Toch is het wel een beetje vergezocht om dit bij jezelf te doen.

@mexxiejazzz

Kijk dannnn, hoe mooi mijn sproetjes zijn geworden❣️🥰 @sannegilbers.nl Helemaal happy mee🤩🤩 #sproetjestattoo #freckels #tattoo #voorjoupagina #voorjou #foryoupage #fy #fyp #mexxiejazz

♬ origineel geluid – MexxieJazz