HomeGekkiesPuber scheldt een mevrouw uit maar die pikt dat niet en leert...

Puber scheldt een mevrouw uit maar die pikt dat niet en leert hem lesje

Dagelijks vinden we tientallen videos in onze inbox van tieners die denken dat ze alles maar mogen en kunnen zeggen. Normaal gesproken zijn de filmpjes het niet echt waard om wat over te schrijven maar nu kwamen we er één tegen die wél de moeite is.

Jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig wordt vaak beschouwd als brutaal en heeft gebrek aan respect voor volwassenen. Veel jongeren lijken zich niet bewust te zijn van de gevolgen van hun daden en lijken weinig besef te hebben van hoe ze anderen kunnen beïnvloeden. Vooral op social media kunnen ze veilig roepen en zeggen wat ze willen, zonder dat daar consequenties aan zitten.

Ouders, opvoeders en leerkrachten spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van het gedrag van de jeugd door hen te onderwijzen over respect, verantwoordelijkheid en de gevolgen van hun acties. Toch kun je tegenwoordig geen corrigerende tik meer geven en je staat al op beeld.

Kotsbeu

In de video die we voorbij zien komen zien we een vrouw die het kotsbeu lijkt te zijn. Ze verteld in een stevig gesprek aan een 13 jarig ventje dat hij moet leren om respect te hebben voor mensen. Het ventje is ineens niet zo stoer meer en komt niet echt meer uit zijn woorden. De vrouw echter wel, die geeft aan niet bang te zijn voor het jochie en/of zijn vader.

De aanleiding is niet helemaal duidelijk maar wat we wel kunnen horen is dat het ventje met het k-woord gescholden zou hebben. Voor de mevrouw in ieder geval een goede reden om hem een lesje te leren, dat zal hij voortaan niet zomaar meer doen. Wat vinden jullie? Kan dit zomaar of moet de vrouw zich niet laten opjutten.

Video via Skoften