HomeSportPerez fans kunnen niet tegen verlies en meppen andere fans van de...

Perez fans kunnen niet tegen verlies en meppen andere fans van de tribune af

Afgelopen weekend stond er weer een Formule 1 race op het programma en dit keer was het in Mexico. In Mexico zijn ze knettergek van hun held Checo Perez, en de rest zal ze eigenlijk een worst wezen. Het was dan ook flink balen dat hun grote held in de allereerste bocht een crash had. Sommige fans besloten dat af te reageren op andere fans.

Maxico

Het Formule 1 circuit in Mexico is een iconische baan waar ze letterlijk door de tribune heen racen. De fans in Mexico zijn stapelgek van de sport en dan met name van hun grote held Checo Perez. Deze coureur is een Mexicaan dus er werd door een groot deel van het publiek gehoopt dat hij wat kon klaarspelen.

Het publiek hoopte dat niet Max, maar Checo dit keer met de winst aan de haal zou gaan. Toch was het na 71 ronde Max Verstappen die voor de derde keer op rij op de hoogste trede van het podium stond. Om die reden kreeg Mexico de afgelopen dagen de naam Maxico. Maar de fans hoopte natuurlijk op een waanzinnige race van hun held Checo Perez.

Eerste bocht

Dat liep helaas net effe wat anders. Perez had kwam dankzij een fantastische start in de positie om een kans te pakken, maar crashte zijn bolide door op de banden van Ferrari coureur Charles Leclerc te rijden. Ontzettend balen voor de fanatieke fans van de Mexicaan natuurlijk. Zo erg balen, dat de irritatie van sommige supporters de overhand nam.

De teleurgestelde fans besloten zich te richten op de schuldige partij. In hun ogen was dat Charles Leclerc, die voor Ferrari rijdt. Ze floten hem uit toen hij zijn beker kreeg, maar sloegen ook zijn fans van de tribune af. De beelden zijn te zien hieronder.

Meer van dit: