HomeHumorOp déze camping kan je slapen tussen ruim 100 alpaca's

Op déze camping kan je slapen tussen ruim 100 alpaca’s

Alpaca’s zijn de laatste jaren steeds meer steeds populairder geworden onder de Nederlanders. Vroeger was het diersoort een stuk minder bekend dan tegenwoordig. De laatste tijd worden de dieren namelijk ingezet voor allerlei vormen van entertainment. Helaas wordt hier ook weleens in doorgeslagen.

Knuffelen met alpaca’s

Tegenwoordig is knuffelen of wandelen met alpaca’s helemaal hip. De activiteiten die je allemaal kan doen met deze dieren zijn daarom ook erg gevarieerd. Het maakt niet uit of je wil wandelen of knuffelen met deze dieren, het kan allemaal. Toch gaat het nu zelfs een stapje verder. Je kunt nu namelijk ook met de diertjes je eigen vakantie vieren.

Je kunt nu een vakantie boeken waarbij je tussen de alpaca’s kunt slapen. Blijkbaar is dit heel erg goed voor je stresslevel en kom je als herboren terug na je vakantie. Maar hoe kun je nu met alpaca’s op vakantie gaan?

Op vakantie in Duitsland

Wil je met alpaca’s op vakantie gaan? Dan kan dit best dicht bij huis. Je kunt namelijk in het Duitse Beierse woud op vakantie met de dieren. In deze regio ligt camping Sun Star Alpaca’s. Deze camping is van nature een alpacafokkerij, maar tegenwoordig de plek om te knuffelen en op vakantie te gaan met alpaca’s.

Tijdens je vakantie mag je een tentje opzetten in de speciale alpacaweide. In deze weide lopen ongeveer 100 alpaca’s rond. Naast het slapen met de beestjes, kun je ook allerlei activiteiten doen met de beestjes.  Tot nu toe zit het al voor weken helemaal vol. Wil je dus je stress verlagen met deze beestjes, boek dan snel!

Meer van dit: