HomeGekkiesBonnie wilde weten hoeveel mannen ze kon doen in één vakantie en...

Bonnie wilde weten hoeveel mannen ze kon doen in één vakantie en heeft monsterscore

De meeste mensen gaan op vakantie om lekker te ontspannen en om even bij te komen van alle drukte. Vooral als de bestemming Mexico is, dan wil je ook wat zien van het land en de cultuur. Je bezoekt prachtige monumenten en proeft het lekkere eten.

Toch heb je ook mensen die op vakantie gaan met een specifiek doel. OnlyFans model Bonnie is een van de mensen die met een missie op reis ging.

Wilde marathon in Mexico

De 34-jarige Bonnie Blue ging naar Mexico met een missie. Ze wilde tijdens haar 21-daagse vakantie het bed delen met 100 mannen. Ze vertrok daarom met wilde plannen naar Cancun om tussen 24 februari en 31 maart haar benen te openen voor de Mexicaanse studenten.

De studenten die interesse hadden moesten wel toestaan dat het wippen gefilmd werd en als content op OnlyFans geplaatst werd. Veel mannen vonden dit geen enkel probleem. Bonnie Blue hoopte 100 mannen te vinden, maar uiteindelijk vond ze maar liefst 122 mannen.

Hierdoor moest ze elke dag met acht mannen het bed delen in Mexico. Toch heeft Bonnie zeker geen spijt van de challenge: ”Ik ben er wel moe van geworden, maar het was eigenlijk makkelijker dan ik van tevoren had gedacht.”

Twee ton verdiend tijdens vakantie

Deze missie was natuurlijk niet zomaar voor de fun. Bonnie heeft namelijk ruim twee ton verdient met haar heuse marathon. Het vinden van de mannen was helemaal niet lastig. Toen de mannen hoorde dat Bonnie op zoek was naar mannen, stuurde ze haar massaal berichtjes via haar socials. Hierdoor moest Bonnie ook een beetje picky zijn. Ze koost daarom voor de mannen met de liefste berichtjes.

Na 100 mannen zat de missie van Bonnie erop. Toch was het voor Bonnie zeker nog niet klaar. De andere aanmeldingen liet ze daarom gewoon langskomen, zonder een camera op hun gezicht te duwen. ”Ik wilde de studenten een complete ervaring geven. Eerst ging ik met ze naar bed en daarna ging ik met ze naar het zwembad.”.

Buiten de camera’s is er dus van alles gebeurd in de hotelkamers van Cancun. Ben je jaloers geworden? Geen probleem, volgend jaar zal ze haar missie in Cancun herhalen. Even sparen voor een onvergetelijke vakantie dus! Hieronder wat beelden van de blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonnie Blue (@bonnie_blue_xo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonnie Blue (@bonnie_blue_xo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonnie Blue (@bonnie_blue_xox)

Meer van dit: