HomeGekkiesOmroep West vraagt naar kerstwens: "Hoop geld en op vakantie naar land...

Omroep West vraagt naar kerstwens: “Hoop geld en op vakantie naar land zonder buitenlanders”

We kwamen een fragment van Omroep West tegen dat we in de categorie meest opmerkelijke interviews mogen zetten. De verslaggever wil van een man weten wat zijn kerstwens is. Wat hij vervolgens zegt klinkt best herkenbaar, tot hij over vakantie begint.

Opmerkelijke interviews

Op social media staan honderden iconische filmpjes van opmerkelijke interviews. De grondlegger daarvan was Flabber, waarna PowNed het overnam. Sindsdien is het vrij schaars geweest met de leuke en opmerkelijke fragmenten.

Zo nu en dan is er dan een omroep die met een pracht interview op de proppen komt. Wat dacht je van de wasmachine mevrouw bij Omroep Gelderland of Jannes die de scheidsrechter tackelde bij Omroep Brabant? Een andere omroep die ook regelmatig een pareltje te pakken heeft is Omroep West. Dit keer kwamen ze een man tegen van wie ze graag wilde weten wat zijn kerstwens is.

Kerstwens

Kerstwensen heeft iedereen. Sommige zo simpel als tijd doorbrengen met familie, maar anderen hebben wat meer wensen. Deze gozer wil een hoop geld. Dat is op zich niet zo gek maar met dat geld wil meneer op vakantie naar een land waar geen buitenlanders zijn. In feite is dat onmogelijk, want óf hij is zelf de buitenlander óf iedereen blijft het. De interviewer heeft ook geen idee hoe hij dat voor zich ziet.

Daarnaast heeft meneer nog een wens en dat is dat er weer eens een goede Nederlandse regering komt. Ook dat is niet zo gek maar je kunt je wel indenken wat meneer daarmee bedoelt.

Veel mensen lachen om het fragment. Ze vragen zich vooral af of de man vlak voor het interview over zijn trui had gekotst. Zelf denken we dat het een berg shag is, die uit zijn shagbuil is gevallen die op schoot ligt.

Het was voor Omroep West in ieder geval een opvallend figuur die ze heel graag een paar vragen wilde stellen. Hij gaf ook eerlijk antwoord en om die reden zijn we weer een opmerkelijk Nederlands straatinterview verder.

Meer van dit: