HomeShowgekkiesNicol Kremers heeft een nieuwe (rijke) vlam en dat is een hele...

Nicol Kremers heeft een nieuwe (rijke) vlam en dat is een hele bekende

Als we aan Nicol Kremers denken dan denken we ook direct aan Peter Gillis. Toen de twee hun breuk aankondigde, duurde het niet lang voor Peter een nieuwe golddiger, euhm soulmate, aan de haak had geslagen. Nicolekke was wat minder snel, want die was natuurlijk erg druk met het opbouwen van haar volwassenenaccount en haar rechtszaken tegen Peter. 

Nicol Kremers vindt nieuwe liefde

Inmiddels is Nicol nog weinig in het nieuws te vinden. Soms hier en daar als er nog nieuws is rondom de rechtszaak, maar ook die nieuwsberichten staan vooral in het teken van Peter. Toch wist Nicol met Valentijnsdag alsnog de nieuwsberichten te bereiken. Dit keer met leuk nieuws.

Nicol blijkt namelijk een nieuw liefje gevonden te hebben. Op Instagram plaatst ze namelijk een foto waarbij ze haar hand verstrengelt in de hand van een andere man. Al snel wordt duidelijk dat Nicol serieus met de man aan het daten is en dat ze samen in een relatie zitten.

Wie is de nieuwe vriend van Nicol?

Het gaat hierbij om Janice Fronimakis, succesvol ondernemer met een eigen brasserie in Waalwijk. Zijn Brasserie met de naam: ‘Blauw eten en drinken’, is een drukbezochte horecagelegenheid, waardoor hij niet verlegen zit om geld. Daarnaast blijkt Janice ook model te zijn en daar extra centen mee te verdienen.

Dat Janice genoeg geld heeft, daar twijfelde we natuurlijk niet aan. De kans dat Nicol met een stratenmaker thuis zou komen is natuurlijk erg klein.

Ondanks zijn rijkdom kan hij zeker niet tippen aan de rijkdom van Peter. Toch is hij Janice qua uiterlijk en leeftijd wel een veel betere match voor Nicol.

Hieronder is te zien dat Nicol weer gelukkig is in de liefde. Daaronder staat een foto van haar nieuwe vlam.

Nicol Kremers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Fronimakis (@janicefronimakiss)

Meer van dit: